Cucerirea unui bărbat, o provocare?

Să cucereşti un bărbat în public nu este deloc dificil. Tot ceea ce trebuie să faci este să ştii cum să te faci remarcată.

1.
Caută locul potrivit. Într-un loc public poţi întâlni orice gen de persoană. Încearcă să alegi locurile frecventate cu oameni care au interese comune şi cu care ţi-ai dori să-ţi petreci timpul. Spre exemplu, într-un bar cu siguranţă vei întâlni pe cineva, dar există o posibilitate ca acesta să fie alcoolic.

2.

Gândeşte-te că nu mai există alte persoane, ci eşti doar tu. Nu da importanţă gesturilor celorlalte femei. Nu încerca să faci ceea ce fac ele şi nu încerca să arăţi asemenea lor. El nu este însoţit de ele, deci să imiţi celelalte femei nu te-ar ajuta. Ce gen de persoană crezi că îl interesează? Încearcă să dai contur personalităţii pe care îl interesează.

3.

Fă contact vizual cu el. În orice situaţie contactul vizual îi va transmite mesajul că eşti interesată de el. Cu cât ai zâmbetul mai mare, cu atât îi sugerezi să acţioneze. Dacă nu zâmbeşti şi faceţi doar contact vizual, şansa de a interacţiona cu tine scade. Dacă eşti interesată de un bărbat anume în mod deosebit, de ce mai facem jocuri? Dacă se uită la tine, dă subtil din cap, precum ai aproba, sugerându-i că trebuie să se apropie de tine. În unele situaţii unde există zgomot şi distracţie, s-ar putea să fie necesar ca tu să te apropii de el. “Scuză-mă, ai o secundă liberă?” este replica care te va face remarca-tă şi îi va da oportunitatea de a decide dacă vrea să te întâlnescă sau nu. De asemenea, ai putea să insinuezi că ţi-ai pierdut cercelul şi să îl rogi să te ajute să-l cauţi. Nu doar că te va remarca, dar va şi spera să nu-ţi găseşti cercelul ca să aibă timp să converseze cu tine. La prima întâlnire cel mai important este să-i atingi aşteptările. Cu cât comportamentul tău este mai sexual, mimica buzelor sau vestimentaţia îl poate face să te vrea pentru un singur lucru.

4.

Îmbracă-te impresionant, dar modest. Indiferent de forma trupului şi vârstă, există un stil de haine, o culoare predominantă sau o coafură care îţi pune atuurile în evidenţă. De asemenea, nu te simţii complexată de forma trupului sau de vârstă. Aproape orice femeie poate avea aproape orice bărbat, dacă joacă cărţile corect. Nu te îmbrăca într-o manieră în care nu te-ai îmbrăca odată ce eşti împreună cu el. Asta înseamnă: fără păr unsuros, haine care ţi se potrivesc şi sugerează modestia şi o esenţă de parfum care îl va face să se întrebe ce te face să miroşi aşa bine.

5.

Nu fi falsă. Dacă este necesar să te uiţi insistent la un bărbat şi nu reacţionează, crede-mă, nu-l vrei. Nu folosi prea mult machiaj, nu purta tocuri prea înalte şi nu purta fuste prea strâmte. Încearcă să fii acoperită, pentru a-i sugera dorinţa de mister, dar nici prea acoperită, putând folosi diferitele părţi fizice ca un avantaj.

6.

Fii sigură pe tine. Probabil, acesta este cel mai important sfat. Gândeşte-te că bărbatul pe care îl vei întâlni, îţi va putea fi mai mult decât o simplă cunoştinţă. Majoritatea bărbaţilor preferă o femeie încrezătoare şi fericită. Aşa că nu-ţi fie teamă să faci prima mutare. Dacă bărbatul este singurul care face conversaţia, atunci el te va privi ca o potenţială cucerire, şi nu ca cineva pe care ar trebui să-l ia în serios. Chiar dacă ulterior se va dovedi că nu este genul tău, s-ar putea să-i spună unui prieten: “Am întâlnit o fată minunată! Da-mi voie să vă fac cunoştinţă.”

7.

Nu fi disperată. Este ok ca oamenii să ştie că eşti disponibilă. Bărbaţii iubesc femeile care sunt prietenoase şi diferite de celelalte. Ei vor să ştie dacă este bine să se apropie de tine şi să investească timp.

Sfaturi

  • Exersează-ţi zâmbetul seducător în oglindă.
  • Machează-te subtil. Îţi va mări încrederea în tine şi te va face mult mai atrăgătoare.

Avertizări

  • Evită să cucereşti in locuri precum plaje sau piscine. Nuditatea îţi va constitui un dezavantaj în descoperirea realului caracter şi a personalităţii bărbatului respectiv.

Lasă un răspuns

Comentariile au fost dezactivate.