Inceputul WOH.roÎnceputul

WOH.ro a început pe data de 1 mai 2014 ca un proiect promiţător şi doreşte să aducă calitate şi originalitate pe piaţa românească. Imaginaţi-vă o sursă din care oricine poate învăţa orice, o sursă cu zeci de tutoriale “cum să”, trucuri, secrete şi sfaturi. Un izvor necontenit de informaţie la care milioane de români au acces gratuit, îmbunătăţindu-şi stilul de viaţă şi dobândind cunoştinţe extraordinare din zeci de domenii. Acesta este proiectul pe care vrem să-l creăm.

Pe WOH.ro oricine poate contribui pentru a face acest proiect realitate. În fiecare săptămâna apar articole noi, dorind să cuprindă un spectru cât mai larg de informaţie. Fiecare articol existent va fi actualizat în cazul în care o informaţie se schimbă sau se învecheşte.

WOH provine de la cuvântul oglindit HOW, care în limba engleză înseamnă “cum”.

Chiar dacă această misiune ambiţioasă va dura ani pentru a fi dusă la un stadiu terminal, ne mulţumim cu faptul că deja există persoane pe care le ajutăm.

Susţine proiectul

După cum vezi, pe WOH.ro nu există reclame forţate, conţinut deblocabil doar în urma likeurilor, viruşi sau conţinut ilegal. De asemenea, proiectul WOH.ro nu strânge donaţii.

Deci, cum poţi susţine proiectul?

1. Transmite informaţia. Dacă consideri că informaţia te-a ajutat, poţi împărtăşi articolul prin intermediul reţelelor de socializare sau prin puterea graiului.

 

2. Comentează şi spune-ţi părerea. Adu un plus informativ, şi dacă se dovedeşte veridic, articolul va fi actualizat.

 

3. Scrie un articol. Dacă ai informaţii despre un subiect şi doreşti să-ţi împărtăşeşti cunoştinţele şi celorlalţi utilizatori ai WOH.ro, trimite-ne articolul tău.

 

4. Adaugă un link. Dacă ai un site sau un blog cu conţinut legal şi doreşti să oferi un link spre WOH.ro, acesta este bine venit.

 

Îţi mulţumim că eşti aproape de noi!