Te întrebi dacă cineva îţi vizitează profilul de facebook des, iar aceasta este o persoană care îţi place sau pur şi simplu, un străin? Urmăreşte sfaturile de mai jos pentru a vedea persoanele care îţi vizitează profilul.

Cine îmi vizitează profilul?

1.

Înţelege trucul. Facebook nu a confirmat că persoanele care ţi-au vizitat profilul pot fi detectate prin această metodă. Lista este determinată de mai mulţi factori precum persoanele care ţi-au comentat postările, persoanele care îţi dau mesaje frecvent şi cine ţi-a vizitat profilul de facebook cel mai des.

  • În prezent nu există nici o metodă care să-ţi arate pur şi simplu cine ţi-a vizitat profilul de facebook. Toate aplicaţiile care promit asta sunt viruşi sau glume proaste.
  • Va trebui să înveţi cum să interpretezi lista. Spre exemplu, dacă în lista apare cineva cu care nu ai vorbit niciodată pe facebook şi nu ţi-a comentat postările, atunci apare pentru că ţi-a vizitat profilul de facebook des.
2.

Deschide browserul web.

 

3.

Navighează pe profilul tău de facebook.

 

4.

Vezi sursa paginii. Apasă click dreapta undeva pe pagină , iar ulterior Vezi sursa paginii. În unele browsere vei găsi această opţiune navigând în meniul Vizualizare sau apăsând combinaţia de taste Ctrl+U.

 

5.

Foloseşte funcţia căutare. Apasă combinaţia de taste Ctrl+F pentru a deschide caseta de căutare. Va trebui să cauţi “Friendlist” sau “InitialChatFriendsList”.

 

6.

Încearcă fiecare profil individual. Numerele care urmează imediat după cuvintele căutate sunt profiluri de facebook. Vor fi sub forma unui şir urmat de -2, -3, etc. Copiază şirul fără minusul şi numărul final, lipeşte-l după “.com/” când eşti pe pagina principală şi accesează-l. Aşa vei afla cui aparţine profilul respectiv.

  • Se consideră că profilurile sunt ordonate în funcţie de cine ţi-a vizitat cel mai recent pagina.
7.

Vezi dacă ţi-a vizitat profilul o persoană specifică. De asemenea, poţi vedea dacă o persoană specifică ţi-a vizitat profilul de facebook, dar vei avea nevoie de ID-ul său de identificare. După ce l-ai obţinut, repeţi procedeul de mai sus, iar în loc de “Friendlist” sau “InitialChatFriendsList” cauţi ID-ul său.

  • Cea mai simplă calea pentru a găsi ID-ul de identificare al unei persoane este să intri într-o poză pe care a încărcat-o. În bara de adrese vei vedea serii de numere. Va trebui să le testezi pe toate până îl găseşti pe cel corect. De obicei, ID-ul de identificare al utilizatorului are 9 cifre, dar variază în funcţie de când ţi-ai făcut contul.

Lucruri de care ai nevoie

  • Conexiune la internet.
  • Browser web.

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Comentariile au fost dezactivate.