Nu există nici o cale 100% corectă pentru a afla dacă o persoană te iubeşte cu adevărat, dar sunt mai multe modalităţi prin care îţi poţi da seama ce gândeşte persoana iubită. Dacă ai vrea să ştii dacă persoana pe care o iubeşti, te iubeşte şi ea cu adevărat, atunci trebuie să fii atent şi să-i analizezi comportamentul, vorbele şi gesturile. Chiar dacă dragostea s-ar putea să însemne ceva diferit pentru fiecare persoană, există nenumărate metode prin care îţi poţi da seama dacă o persoană te iubeşte cu adevărat şi nu are doar o pasiune pentru tine. Dacă vrei să ştii dacă acea persoană te iubeşte cu adevărat, urmăreşte sfaturile de mai jos.

Îmi vorbeşte, mă iubeşte?

1.

Vezi dacă acea persoană vorbeşte despre viitorul vostru că fiind predestinat. Dacă acea persoană te iubeşte cu adevărat, atunci ideea de a fi în viitorul ei sau al lui este ceva normal, nu ceva despre care ar avea nedumeriri. Dacă acea persoană vorbeşte în mod obişnuit despre viitorul vostru, despre ce veţi face într-un an, în doi ani, sau chiar în zece ani, atunci probabil te iubeşte.

 •     Dragostea adevărată înseamnă să ai o imagine de ansamblu cu persoana respectivă pentru totdeauna. Dacă el/ea vorbeşte despre viitor şi întotdeauna te include şi pe tine în el, atunci este o şansă reală să te iubească cu adevărat.
 •     Dacă persoana vorbeşte despre cum vor arată copiii tăi, unde vă veţi retrage împreună sau unde vă veţi duce în luna de miere, atunci s-ar putea să te iubească cu adevărat.

 

2.

Fii atent la complimente. Este o diferenţă între “îmi place noua ta frizură” şi “ai capabilitatea de a mă face să mai simt mai bine indiferent de situaţie”. Dacă persoana îţi face complimente care îţi arată că ea apreciează cu adevărat aspectele caracterului şi ale personalităţii tale, atunci există o şansă majoră să te placă cu adevărat.

 •     Persoană iubită nu trebuie să-ţi facă complimente în permanentă. Diferenţa o face calitatea complimentelor, şi nu cantiatea.

 

3.

“Te iubesc!”, dar cu adevărat? Este o mare diferenţă între “te plac” şi “te iubesc”. Dacă persoana de care eşti îndrăgostit/ă te iubeşte cu adevărat, îţi va spune asta privindu-te în ochi, într-o manieră serioasă şi necerandu-ţi nimic înapoi, atunci te iubeşte cu adevărat.

 •     Dacă persoana te iubeşte cu adevărat, atunci îţi va spune asta fără nici un motiv, nu doar pentru că are nevoie de o favoare sau aşa este normal să spună.

 

4.

Vezi dacă persoana îţi este deshisă. Dacă persoană te iubeşte cu adevărat, atunci ea îţi va spune ceea ce simte, gândeşte sau de ceea ce îi este teamă. Dacă îţi povesteşte despre copilărie, regrete, momente dureroase, sau despre visele cele mai romantice din viitor, atunci înseamnă că te place şi îi este uşor să-ţi spună orice.

 •     Dacă persoană îţi spune, “n-am mai spus asta nimănui” atunci există o şansă mare să te iubească şi să aibă încredere în tine.

 

5.

Îţi spune cât de mult i-ai lipsit când nu aţi fost aproape unul de altul? Dacă cel de care eşti îndrăgostit/ă este departe, dar îţi dă mesaje, te sună sau îţi trimite scrisori spunându-ţi cât de mult îi lipseşti, atunci înseamnă că nu-şi poate imagina viaţă fără tine. Dacă pleci într-o vacanţă de trei săptămâni şi nu auzi nici un cuvânt de la el/ea, s-ar putea să nu fie dragoste.

 •     Asta nu înseamnă că trebuie să te sune constant ca să-ţi spună cât de mult i-ai lipsit, în subconştient considerând că o exagerare de telefoane/mesaje sugerează disperarea.

 

6.

Îţi spune când greşeşti? Dacă acea persoană te iubeşte cu adevărat, atunci nu are în minte imaginea ta idealizată. Dacă este dragoste adevărată, atunci acea persoană îţi va spune când ai făcut o greşeală, ai spus ceva ilogic, sau te-ai comportat urât. Chiar dacă persoana respectivă nu trebuie să te critice tot timpul, să-ţi dea o doză constructivă de criticism înseamnă că te cunoaşte cu adevărat şi îţi acceptă greşelile, precum şi calităţile.

 •     Dacă persoana nu te critică sau nu te contrazice niciodată, atunci ar trebui să cauţi pe altcineva. Asigură-te că persoana te iubeşte pe tine, şi nu versiunea ta ideală.

 

7.

Ia în considerare opinia ta? Dacă persoana te iubeşte cu adevărat, atunci îi va păsa de părerea ta, chiar dacă este vorba despre o bluză nouă sau despre o situaţie politică din ţară. Dacă te iubeşte cu adevărat, îţi va cere sfaturi şi opinii, indiferent cât de mic sau mare este lucrul respectiv. S-ar putea să fie timid/ă să-ţi ceară opinia, dar o va face deoarece te iubeşte.

 •     Nu înseamnă că îţi va cere opinia pentru absolut orice.

Sfaturi

 • Dacă se dovedeşte că nu te iubeşte, stai liniştit/ă. Sunt o mulţime de alţi bărbaţi şi femei care te merită şi te vor face să te simţi cu adevărat special/ă.

Un răspuns

 1. Mina

  Ma critica i ingrozitor,nu recunoaște ce simte și spune ca eu sunt cea care nu îl lasă in pace…. Imi face avansuri complimente invitații și din cand ma bombardează cu tot ce am făcut… Nu contează bine rău el lovește…. Nu suntem împreună….

Lasă un răspuns

Comentariile au fost dezactivate.