Cum se comportă când mă iubeşte?

1.
Îşi schimbă comportamentul în prezenţa ta? Să iubeşti înseamnă să fii complet deschis partenerului tău. Dacă în prezenţa ta are o atitudine complet diferită, faţă de când e cu alte persoane, este probabil să fie îndrăgostit/ă de tine. Dacă în public este serios şi politicos, iar când sunteţi doar voi doi se prosteşte, dorind să te amuze, atunci s-ar putea să te iubească.

  •     Dacă îţi împărtăşeşte cele mai adânci emoţii şi se simte confortabil, atunci te iubeşte.
2.

Este fericit în prezenţa ta? Dacă persoana de care eşti îndrăgostită a avut o zi proastă, dar când te vede radiază de fericire, reprezintă un semn al iubirii. Dacă te iubeşte cu adevărat, atunci cu siguranţă prezenţa sau sunetul vocii tale îl va face să se simtă mult mai bine.

  •     Următoarea dată când este supărat sau a avut o zi grea vezi cum reacţionează în prezenţa ta.
3.

Îi strălucesc ochii când te vede? Chiar dacă sună ciudat, observă-i faţa şi analizează-i mimica. Se uită la tine într-un mod dulce şi adorabil? Vei şti când îl vei vedea. Nu va avea privirea asta tot timpul. O poţi observă dimineaţă, sau aleatoriu în timpul cinelor.

  •     Este posibil să aveţi amândoi aceeaşi privire simultan.
4.

Este zăpăcit în prezenţa ta? Dragostea îi face pe oameni să se simtă “ameţiţi”, şi râd fără nici un motiv. Dacă o persoană reacţionează aşa în prezenţa ta, probabil este îndrăgostită de tine. Pare eventuala ta jumătate entuziasmată, pe culmea fericirii în prezenţa ta? Dacă da, probabil dragostea este de vină.

  •     Dacă spui o glumă slabă, iar persoana de care eşti îndrăgostit/ă râde puternic şi îndelungat, atunci dragostea este de vină.
  •     Dacă are o stare de nervozitate sau se bâlbâie, atunci cu siguranţă este bucuros de prezenţa ta.
5.

Este supărat/ă când eşti supărat/ă? Dacă ai aflat o veste rea, te doare ceva, sau pur şi simplu eşti supărat/ă în ziua respectivă, atunci şi persoană care este îndrăgostită de tine este îngrijorată şi îţi împărtăşeşte sentimentele. Dacă te iubeşte cu adevărat, va absorbi unele emoţii negative şi va fi foarte supărat deoarece vrea să te simţi mai bine cât mai repede.

  •     Chiar dacă este la fel de supărat/ă precum eşti tu, cu siguranţă va fi afectat/ă de starea ta de dispoziţie deoarece îţi doreşte fericire.

Sfaturi

  • Dacă amândoi sunteţi timizi, este timpul să acţionezi. Dacă nu-ţi iei inima în dinţi, mai târziu vei regreta.
  • Dacă are încredere în tine şi îti este aproape, probabil te iubeşte. Fă la fel pentru el/ea.

Lasă un răspuns

Comentariile au fost dezactivate.